ГоловнаСвіт

Контрсанкції Росії проти України зачеплять 50 фізосіб і 360 компаній, - ЗМІ

Обмеження торкнуться українців, які "дотримуються радикальних поглядів".

Контрсанкції Росії проти України зачеплять 50 фізосіб і 360 компаній, - ЗМІ
Фото: facenews.ua

Уряд Російської Федерації завершує підготовку санкцій проти України, які зачеплять інтереси близько 360 підприємств і 50 фізичних осіб.

Про це повідомляє ТАСС.

Список, за інформацією видання, найближчим часом передадуть на підпис прем'єр-міністру РФ Дмитру Медведєву.

Список компаній, а також імена українців, що потрапили під російські санкції, не називаються. Зазначається лише, що це будуть особи, "які дотримуються радикальних поглядів".

"Співрозмовник агентства не розкрив персональний склад громадян України, що потрапили в списки. За його словами, там буде багато цікавих відкриттів для громадян України, які побачать, що деякі їхні лідери, які дотримуються радикальних поглядів, в тому числі на відносини між двома країнами і народами, а також їх оточення не проти при цьому заробити на цих самих відносинах" , - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 23 жовтня Медведєв анонсував санкції, які "торкнуться сотень українців", а також заявив, що РФ має намір ввести додаткові обмеження на ввезення товарів з України.

Напередодні, 22 жовтня, президент РФ Володимир Путін заявив про "недружні дії" з боку України і підписав указ про санкції.

Раніше Україна ввела санкції проти 1748 фізичних осіб і 756 юридичних осіб з РФ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram