ГоловнаСвіт

У Великобританії двоє людей отруїлися невідомою речовиною

Поблизу британського Солсбері виявлено двох непритомних людей.

У Великобританії двоє людей отруїлися невідомою речовиною
Фото: EPA/UPG

Поліція британського графства Вілтшир у середу, 4 липня, повідомила про нові випадки отруєння невідомою речовиною під Солсбері. Відповідне повідомлення опубліковано на сайті місцевої поліції, пише Independent.

За інформацією поліції, 30 червня в містечку Еймсбері в одному з будинків були виявлені непритомними чоловік і жінка. Поліція припускає, що вони, можливо, контактували з "невідомою речовиною".

Постраждалих помістили в лікарню в Солсбері, вони перебувають у критичному стані. Фахівці проводять необхідні процедури для визначення речовини. У розпочатому розслідуванні поліції беруть участь кілька структур.

Спочатку в поліції припустили передозування наркотиками, однак тести не виявили в постраждалих заборонених речовин. Стан обох медики називають критичним.

"Низку місць, які постраждалі могли відвідувати перед інцидентом, буде оточено задля запобіжного заходу", - ідеться в заяві поліції.

Нагадаємо, 4 березня 2018 року в англійському місті Солсбері було отруєно раніше засудженого в РФ за шпигунство на користь Лондона екс-розвідника ГРУ Сергія Скрипаля. Разом з ним постраждала його дочка Юлія. Влада країни заявила, що росіян отруїли речовиною нервово-паралітичної дії "Новачок", яку розробляли в СРСР і РФ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram