ГоловнаСвіт

Жителям Пакистану нагадали про заборону Дня святого Валентина

Влада Пакистану вважає свято західною традицією.

Жителям Пакистану нагадали про заборону Дня святого Валентина
Фото: znaj.ua

У Пакистані застерегли телеканали та радіостанції від пропаганди Дня Валентина після того, як місцевий суд заборонив торжества в громадських місцях.

Пакистанський регулятор ЗМІ (PEMRA) повідомив, що минулорічна заборона все ще діє, і закликав ЗМІ відмовитися від пропаганди святкувань, передає "Радіо Свобода".

У лютому 2017 року Верховний суд Ісламабада заборонив святкування Дня Валентина в громадських місцях і урядових установах по всій країні. Він також наказав місцевим засобам масової інформації не публікувати нічого, пов'язаного з цим днем. Заявник Абдул-Вахід повідомив, що він звернувся до суду для заборони пропаганди Дня святого Валентина, оскільки переконаний, що друковані та електронні медіа "висвітлюють це свято так, ніби це частина місцевої культури".

У 2016 році президент Пакистану Мамнун Хуссейн закликав громадян країни, в якій переважають мусульмани, не відзначати День Валентина, заявивши, що це не мусульманська традиція, а західна.

Нагадаємо, минулого року в Нью-Йорку до Дня Валентина з'явилися світлові проекції з Путіним, який цілує вагітного Трампа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram