ГоловнаСвіт

У Празі секстремістка напала на президента: "Земан - путінська повія"

Земан заявив, що для нього честь бути атакованим активісткою Femen.

У Празі секстремістка напала на президента: "Земан - путінська повія"
Охранники Милоша Земана задержали напавшую на него женщину
Фото: EPA/UPG

Напівоголена активістка Femen напала на президента Чехії Мілоша Земана на виборчій дільниці в Празі, куди він приїхав проголосувати.

Про це повідомляє видання Lidovky

Відзначається, що жінка ховалася серед журналістів, які чекали на вибори президента. У момент, коли Земан збирався віддати свій голос, активістка схопилася з місця, зняла сорочку і з криком "Земан - путінська повія!" кинулася на президента. Така ж фраза була написана в неї на грудях.

Охоронці президента затримали, а потім допитали жінку. При цьому самого Земана охорона вивела з кімнати, однак уже через кілька хвилин він повернувся.

Сам Земан, коментуючи інцидент, заявив, що для нього честь бути атакованим активісткою Femen, оскільки це угруповання атакувало і Папу Римського.

Згодом з'ясувалося, що активістку, яка накинулася на Земана, звуть Ангеліна Діаш. Раніше вона влаштувала подібну акцію під час прес-конференції Президента Петра Порошенка і його білоруського колеги Олександра Лукашенка в Києві.

Нагадаємо, в Чехії сьогодні проходить перший тур президентських виборів. Згідно з опитуваннями, лідером президентських перегонів є Мілош Земан.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram