ГоловнаСвіт

У Росії лісовоз зіткнувся з маршруткою, 14 загиблих

Ще чотирьох у важкому стані госпіталізовано.

У Росії лісовоз зіткнувся з маршруткою, 14 загиблих
Фото: kievskaya.com.ua

У Росії в Республіці Марій Ел 16 листопада зіткнулися пасажирський мікроавтобус і лісовоз з причепом. В результаті загинули 14 людей, в тому числі дитина.

як повідомляє РИА Новости,

ДТП відбулося близько 17:30 за московським часом на 64 км автодороги "Йошкар-Ола - Козьмодем'янськ".

За даними поліції, причиною зіткнення автобуса і лісовоза в Марій Ел могли стати погані погодні умови, повідомляє Интерфакс. Відзначається, що в республіці весь день йде сильний сніг.

Також стало відомо, що місткість мікроавтобуса - 20 осіб. За попередніми даними, він був заповнений пасажирами.

"Попередньо ознаки життя не подають 14 постраждалих в результаті аварії, ще чотирьох у важкому стані госпіталізували", - сказало джерело агентства. Пізніше цю інформацію підтвердили в прес-службі голови Марій Ел.

Голова регіону Олександр Євстіфєєв передбачуваною причиною ДТП назвав невдалий маневр водія мікроавтобуса, який пішов на обгін і виїхав на зустрічну смугу, але не встиг це зробити - врізався в лісовоз, який віз трохи менше ніж 40 кубометрів лісу.

"Удар був потужний, від нього мікроавтобус "Мерседес" викинуло з дороги", - зазначив він.

У свою чергу в прес-службі МВС з Марій Ел агентству "Інтерфакс" розповіли, що, за попередніми даними, водій мікроавтобуса намагався уникнути зіткнення з лісовозом, зачепив його за дотичною, після чого мікроавтобус з'їхав у кювет.

Як повідомлялося, 13 листопада в Словаччині автобус з українцями потрапив у ДТП. Одна людина загинула, ще троє тяжко травмовані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram