ГоловнаСвіт

Американський бізнесмен пообіцяв $10 млн за компромат, який може призвести до імпічменту Трампа

Видавець Hustler вважає, що президента США потрібно звільнити.

Видавець порнографічного журналу Hustler Ларрі Флінт пообіцяв $10 млн за інформацію, яка може призвести до імпічменту президента США Дональда Трампа. Своє оголошення Флінт розмістив у газеті The Washington Post, яка вийшла 15 жовтня. Оголошення займає цілу газетну сторінку.

"Ларрі Флінт і журнал Hustler оголошують фінансову винагороду в розмірі $10 млн за інформацію, яка приведе до імпічменту і зміщення з посади Дональда Трампа", - говорить основна частина оголошення.

В оголошенні Флінт виділив цілу низку причин, чому, як він вважає, Трамп повинен піти з поста президента. Серед цих причин названі "компрометації внутрішньої і зовнішньої політики конфліктом інтересів навколо його глобальної бізнес-імперії", "сотні явно брехливих заяв", "кричущий непотизм і призначення недостатньо кваліфікованих осіб на високі посади".

"Чи були у нього якісь фінансові операції з російськими? Чи був бізнес Сполучених Штатів поставлено під загрозу заради захисту бізнесу імперії Трампа? Нам потрібно, щоб все це стало широко відомим", - сказано в рекламному оголошенні Флінта.

У ньому сказано також, що імпічмент - брудна і спірна справа, але, як вважає Флінт, це краще, ніж ще три роки дестабілізуючої роботи Трампа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram