ГоловнаСвіт

45 постраждалих у результаті стрілянини в Лас-Вегасі перебувають у критичному стані

Раніше повідомляли про 59 загиблих і 527 поранених.

45 постраждалих у результаті стрілянини в Лас-Вегасі перебувають у критичному стані
Фото: ABC News

Щонайменше 45 осіб перебувають у критичному стані через поранення, отримані під час стрілянини в Лас-Вегасі, передає Associated Press.

"У лікарні Sunrise налічується 33 людини, в університетському медичному центрі - 12 осіб, які, як і раніше, перебувають у критичному стані станом на ранок вівторка", - повідомляє агентство з посиланням на представників лікарень міста.

У Sunrise загалом залишаються госпіталізованими 68 осіб з 214 доправлених постраждалих. Чиновники кажуть, що там померло 15 осіб.

В університетському медичному центрі залишилися госпіталізованими 60 зі 104 осіб, померло четверо.

Раніше повідомляли, що число жертв стрілянини в Лас-Вегасі зросло до 59 осіб, 527 отримали поранення.

У ніч на понеділок, 2 жовтня, 64-річний Стівен Педдок відкрив стрілянину по відвідувачах фестивалю кантрі-музики в Лас-Вегасі. Він стріляв зі свого номера в готелі Mandalay Bay. У поліції заявили, що він наклав на себе руки незадовго до того, як у номер увірвалися бійці спецпризначення.

Відповідальність за стрілянину в Лас-Вегасі взяла на себе терористична організація "Ісламська держава". У заяві ІД йдеться, що Педдок прийняв іслам багато місяців тому. Водночас співробітники ФБР заявили, що стрілянина в Лас-Вегасі не пов'язана з тероризмом.

За даними посольства в США, українців серед жертв стрілянини в Лас-Вегасі немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram