ГоловнаСвіт

Walt Disney запустить свій стримінговий сервіс

Кінокомпанія стала мажоритарним акціонером компанії, яка займається інтернет-медіа і стримінговими сервісами.

Walt Disney запустить свій стримінговий сервіс
Walt Disney
Фото: userserve-ak.last.fm

Кінокомпанія Walt Disney з 2019 року показуватиме свої картини через власний стримінговий сервіс і видалить їх із платформи Netflix.

Про це повідомляють на офіційному сайті студії.

У рамках запуску відеосервісу компанія стала мажоритарним акціонером компанії, що займається інтернет-медіа та стримінговими сервісами BAMTech. З 2018 року запуститься спортивний сервіс трансляцій ESPN, а з 2019 року - стримінговий сервіс Disney.

Згідно з умовами операції, Disney заплатить $1,58 млрд. Компанія придбає ще 42% акцій BAMTech, раніше Disney вже придбала 33% акцій. "Це означає абсолютно нову стратегію зростання для компанії", - зазначили в Disney.

Сервіс ESPN буде охоплювати близько 10 тис. регіональних, національних і міжнародних заходів, включаючи турніри Великого Шолома, заходи Головної бейсбольної ліги, НХЛ, Вищої ліги і спортивні змагання серед коледжів. Контент буде транслюватися через розширену версію поточного додатка ESPN. Продукт матиме властивості ЗМІ, за це буде відповідати BAMTech. Користувачі також зможуть купити окремі спортивні пакети, включаючи MLB.TV, NHL.TV і MLS Live.

Нагадаємо, що в грудні 2016 року помер творець оленятка Бембі Тайрус Вонг. Художнику було 106 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram