ГоловнаСвіт

Манафорт відповів на питання комітету Сенату США з розвідки

26 липня він дасть свідчення юридичному комітету Сенату.

Манафорт відповів на питання комітету Сенату США з розвідки
Пол Манафорт

Колишній голова передвиборного штабу Дональда Трампа Пол Манафорт відповів на запитання членів комітету Сенату США з розвідки, повідомляє Німецька хвиля.

За словами прес-секретаря Манафорта, екс-керівник передвиборного штабу Дональда Трампа "повною мірою відповів на питання". Інших деталей представник Манафорта не повідомив.

Напередодні юридичний комітет Сенату США направив Полу Манафорту офіційну повістку з проханням з'явитися для надання свідчень в рамках розслідування втручання РФ у президентські вибори США. У заяві голови комітету Чака Грасслі і сенатора Даян Файнстайн було сказано, що порядок покликана "забезпечити участь Манафорта в слуханнях у комітеті в середу".

Очікується, що на засіданні юридичного комітету Сенату США у середу, 26 липня, виступлять Пол Манафорт і син президента США Дональд Трамп-молодший. Слухання відбудуться в зв'язку зі скандалом навколо зустрічі Трампа-молодшого з російськими лобістами.

Йтиметься про зустріч 9 червня 2016 року зі російським юристом Наталією Весельницькою й іншими людьми, які представляли інтереси Росії, у яких син тодішнього кандидата в президенти сподівався, за його власним визнанням, отримати компрометуючі відомості про Гілларі Клінтон - претендента від Демократичної партії.

Сама Весельницька 19 липня висловила готовність виступити перед американськими сенаторами.

Як повідомлялося, Манафорт виявився винен Дерипасці і Фурсіну $17 млн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram