ГоловнаСвіт

Російського депутата Мілонова відрахували з духовної академії

Депутат пояснив, що його не відпустили в Петербург на сесію.

Російського депутата Мілонова відрахували з духовної академії
Фото: parallely.ru

Депутата Держдуми РФ Віталія Мілонова відрахували з Санкт-Петербурзької духовної академії Російської православної церкви за неявку на сесію, повідомляє "Інтерфакс".

В апараті парламентарія у вівторок агентству повідомили, що Мілонов, з того часу як став депутатом Держдуми і перебрався в Москву, значну частину свого часу присвячує роботі в столиці. Три тижні в місяць він перебуває в Москві і тиждень - в Петербурзі, де веде прийом громадян.

"На жаль, через такий графік не виходить ефективно поєднувати навчання і роботу депутата Держдуми. В першу чергу він повинен бути депутатом", - зазначив прес-секретар депутата Ілля Євстигнєєв.

За його словами, восени Мілонов спробує вступити до Московської духовної академії РПЦ, щоб продовжити навчання за місцем роботи.

Сам Мілонов написав у twitter, що його не відпустили в Петербург на сесію в духовну семінарію і що робота в Держдумі не передбачає навчальних відпусток.

Віталій Мілонов відомий як автор закону про гей-пропаганди і борець за чистоту моралі. Він пропонував створити мережу православних перукарень, звинуватив співачку Мадонну в пропаганді гомосексуалізму. Аналогічні претензії він пред'явив і Леді Газі після її концерту в Петербурзі. У червні 2015 він запропонував заборонити серіал "Гра престолів".

Після антикорупційних мітингів у березні 2017-го Мілонов пояснив участь дітей в акціях сексуальною незадоволеністю і порнофільмами.

У травні він закликав продавати інтимні товари за призначенням лікаря, а після того, як в Німеччині легалізували одностатеві шлюби, запропонував відлучити Меркель від церкви.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram