ГоловнаСвіт

Стало відомо про загибель ще одного російського військового радника в Сирії

Російський військовий загинув "під час запеклого бою".

Стало відомо про загибель ще одного російського військового радника в Сирії
Российские военные (Архив)

У Сирії загинув ще один російський військовий радник - майор Олександр Складан.

Про це повідомляє РБК із посиланням на ветеранську організацію "Бойове братерство".

Складан загинув у бою, його намагався врятувати капітан Євген Константинов, але не зумів, і теж загинув. Про його загибель повідомляли раніше сьогодні, 22 травня.

Як повідомляв портал "Місто на Бірі" з посиланням на "Бойове братерство", Константинов загинув 3 травня 2017 року, намагаючись врятувати свого товариша, також військового радника в званні майора. Його ім'я не вказували. Також не уточнювали, чи зумів він врятуватися.

У "Бойовому братерстві" РБК розповіли, що обидва військових загинули "під час запеклого бою". "Сирійські військові припинили прикривати вогнем, відступили. Константинов залишився з пораненим начальником розвідки один на один із терористами. Коли армія арабської республіки повернула позицію під контроль, російських військових знайшли з множинними пораненнями", - розповіли у ветеранській організації.

Там також додали, що про загибель Константинова і Складана дізналися з "документів Міноборони". Офіційно відомство не підтверджувало інформацію про загибель двох російських військових у Сирії. В "Бойовому братерстві" уточнили, що Євгенові Константинову було 32 роки.

Раніше сьогодні портал "Місто на Бірі" повідомив, що уродженець Біробіджана, капітан російських збройних сил Євген Константинов загинув 3 травня в Сирії. Його поховали 7 травня в Новосибірську. Посмертно його представили до ордена Мужності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram