ГоловнаСвіт

Автомобіль врізався в натовп у центрі Нью-Йорка (оновлено)

Одна людина загинула, 20 постраждали.

Автомобіль врізався в натовп у центрі Нью-Йорка (оновлено)
Фото: EPA/UPG

Автомобіль на великій швидкості вискочив на переповнений людьми тротуар на Таймс-сквер у центрі Нью-Йорка. У результаті наїзду одна людина загинула, 20 постраждали повідомляє телеканал CBS з посиланням на представника поліції Нью-Йорка.

Як пише Reuters з посиланням на очевидців, легковий автомобіль виїхав на тротуар на Таймс-Сквер. За словами співрозмовника агентства, водій машини їхав на великій швидкості проти руху на зустрічній смузі. Він прямував у сторону пішохідної зони, де перебували в цей момент люди.

Як написав на своїй сторінці в Twitter телеканал CBS, інцидент не пов'язаний з тероризмом, а водій автомобіля був п'яний. Як повідомляє CBS, машина, яка врізалася в пішоходів, була марки Honda. За даними поліції Нью-Йорка, за кермом автомобіля був 26-річний чоловік з Бронкса, який раніше притягувався до відповідальності за водіння в нетверезому вигляді.

Оновлення. Наїзд на пішоходів на площі Таймс-Сквер у Нью-Йорку зробив колишній службовець ВМС США, повідомив мер Нью-Йорка Білл де Блазіо на прес-конференції.

Інтерфакс-Україна повідомляє, що, за словами мера, раніше цей чоловік уже притягувався до відповідальності, в тому числі і через два випадки водіння в нетверезому вигляді.

Свідчень того, що йдеться про теракт, немає. Проте антитерористичний підрозділ у місті буде працювати активніше, зазначив мер.

Оновлення 22:52. Кількість постраждалих через аварію в центрі Нью-Йорка зросла до 22, повідомляє Reuters.

У поліції назвали ім'я в'їхав у натовп на Таймс-сквер. Згідно з повідомленням, за кермом автомобіля був Річард Рохас з Нью-Йорка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram