ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Петербурзі знову закривали станцію метро "Сінна площа"

Повідомлення про "замінування" станції надходять другий день поспіль.

У Петербурзі знову закривали станцію метро "Сінна площа"
Фото: EPA/UPG

У Петербурзі закривали на вхід і вихід станцію метро "Сінна площа". Це сталося після анонімного повідомлення, його деталей не уточнюють, повідомляє "Интерфакс".

У повідомленні "Телеграмм" петербурзького метро сказано, що також були перекриті переходи на станції "Садову" і "Спаську". Оголошення про закриття "Сінноїх площі" і переходів з неї на інші станції оголошували через гучний зв'язок.

Вузол пересадки "Сінна площа" - "Садова" - "Спаська" закривали напередодні, 4 квітня, після анонімного дзвінка про те, що "Сінну площу" заміновано. Пізніше стало відомо, що для пасажирів закрили ділянку "синьої" гілки від станції "Московська" до станції "Петроградська". Через півгодини роботу метро відновили.

Пізніше станція "Сінна площа" і переходи з неї на «Садову» і «Спаську» відновили роботу.

Нагадаємо, що в понеділок, 3 квітня, в петербурзькому метро стався теракт. Терорист-смертник підірвав себе у вагоні поїзда, коли той їхав через перегін від станції "Сінна площа" до "Технологічного інституту". Жертвами теракту стали 14 осіб, понад 50 постраждали. Виконавцем теракту в Петербурзі названо уродженця Киргизстану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram