ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

Комісія РПЦ спростувала мироточення бюста Миколи II

Священику, що служить в каплиці, порекомендували уважно спостерігати за бюстом.

Комісія РПЦ спростувала мироточення бюста Миколи II
Фото: tsargrad.tv

Комісія з священнослужителів Російської Православної Церкви не виявила слідів мироточення на бюсті Миколи II в сімферопольській каплиці, про який заявила депутат Держдуми Наталія Поклонська.

Виїзд до каплиці комісією було здійснено 6 березня, повідомляє  прес-служба Сімферопольської і Кримської єпархії.

"На момент відвідування каплиці святих царських страстотерпців комісією слідів мироточення на бронзовому бюсті царя-страстотерпця Миколи II і іконах в каплиці не встановлено", - йдеться в повідомленні.

Водночас комісія порекомендувала священику, що служить в каплиці, уважно спостерігати за бюстом.

"Для ухвалення остаточного судження з цього питання комісія вважає за доцільне священику, що служить у каплиці, продовжити спостереження, і в разі появи слідів мироточення негайно повідомити правлячому архієрею і комісії", - йдеться в заяві.

Як повідомлялося 3 березня, колишній український прокурор Наталя Поклонська, яка сьогодні має мандат депутата Держдуми РФ, заявила, що в Криму замироточив бюст Миколи II.

Нагадаємо, що Поклонська є фанатом Миколи II. У 2016 році, ще будучи в Криму, а не в Москві, вона вийшла на ходу, присвячену ветеранам Другої світової війни, з іконою Миколи Другого, пояснивши, що про це її попросив ветеран війни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram