ГоловнаСвіт

Британський таблоїд повідомив про можливе запрошення Тоні Блера в команду Трампа (оновлено)

Блер спростував повідомлення про можливу роботу в адміністрації Трампа.

Британський таблоїд повідомив про можливе запрошення Тоні Блера в команду Трампа (оновлено)
Тони Блэр

Зять президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер веде переговори з колишнім прем'єр-міністром Великобританії Тоні Блером з приводу його можливої роботи в адміністрації президента.

Про це з посиланням на неназвані джерела повідомила британська газета The Mail on Sunday.

Зустріч Блера із зятем Трампа Джаредом Кушнером відбулася минулого тижня, повідомляє The Mail on Sunday. За інформацією видання, Блер може отримати посаду посланця миру на Близькому Сході.

Як зазначає The Mail on Sunday, з вересня Блер зустрічався з Кушнером тричі. Всі зустрічі проходили таємно. Востаннє вони бачилися в середу, 1 березня. Їх переговори тривали три години, уточнює видання.

Формально Блер не може займати таку посаду в адміністрації президента США, але він може отримати посаду радника Трампа, вважає The Mail on Sunday. Тоні Блер обіймав посаду прем'єр-міністра Великобританії з 1997 по 2007 рік. Він двічі переобирався - в 2001 і в 2005 році. Його політика нерідко оцінюється як лояльна до США.

Оновлено: Блер спростував повідомлення про переговори про його можливу роботу в адміністрації президента США. Про це повідомляють на офіційному сайті Блера.

"Повідомлення The Mail on Sunday є вигадкою. Містер Блер не робив жодних кроків, щоб стати радником президента з питань Близького Сходу. Він не вів жодних розмов на тему роботи на нового президента", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в жовтні 2016 року Тоні Блер допустив повернення в політику.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram