ГоловнаСвіт

Голова Мюнхенської конференції порадив Трампу припинити писати в Twitter

"Трампу слід вибрати один курс і дотримуватися його".

Голова Мюнхенської конференції порадив Трампу припинити писати в Twitter
​Вольфганг Ишингер
Фото: gordonua.com

Голова Мюнхенської конференції з безпеки Вольфганг Ішингер гостро розкритикував президента США Дональда Трампа через непередбачуваність зовнішньої політики нової адміністрації США і некоректні висловлювання в мережі мікроблогів Twitter.

Про це повідомляє DW. 

"Той, хто так грубо озивається про медіа, судову систему та спецслужби своєї країни, той стає непередбачуваним і шкодить своїй команді", - заявив Ішингер в інтерв'ю газеті Bild.

"Припиніть твітити, пане президенте", - порадив Трампу голова Мюнхенської конференції з безпеки. За його словами, дії Трампа призвели до "максимальної невизначеності" у зовнішній політиці США. "Трампу слід вибрати один курс і дотримуватися його", - наголосив Ішингер. Він також розкритикував за це членів команди Трампа, зазначивши, що в зовнішній політиці найважливішими є довіра і передбачуваність.

"Коли така людина, як президент США, оточує себе людьми, які їх (довіру і передбачуваність, - ред.) підсилюють, це є запорукою успіху. Але коли він оточує себе людьми, які викликають більше питань, аніж відповідей, тоді передбачуваність і довіра губляться", - зазначив Ішингер.

Нагадаємо, Дональд Трамп є активним користувачем Twitter, в якому часто дозволяє собі суперечливі оцінки і некоректні висловлювання. Зокрема, він без будь-якої аргументації звинувачував ЗМІ в "фабрикації", а суддю, який призупинив дію його антиімміграційного указу, називав "так званим суддею".

Як повідомляли в грудні, голову Twitter не запросили на зустріч з Трампом за відмову зробити емодзі проти Клінтон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram