ГоловнаСвіт

У Єревані відбулася перестрілка між поліцією та опозиціонерами, які захопили будівлю поліції

Опозиціонери і поліція звинувачують один одного в порушенні перемир'я.

У Єревані відбулася перестрілка між поліцією та опозиціонерами, які захопили будівлю поліції
Армянская полиция
Фото: hayastannews.com

У Єревані відбулася перестрілка між співробітниками правоохоронних органів і членами збройного угруповання, що захопило приміщення поліції.

Одного з опозиціонерів поранено, повідомляє "Интерфакс" із посиланням на прес-службу поліції Вірменії.

Вірменська поліція стверджує, що першими вогонь відкрили члени збройного угруповання, тим самим порушивши вимоги правоохоронців. Поліція почала стріляти у відповідь, у результаті одного з лідерів групи Араіка Хандояна було поранено.

Самі опозиціонери розповіли "Першому Інформаційному" телеканалу Вірменії, що тимчасове перемир'я порушила поліція. "Араік Хандоян спустився, щоб з'ясувати, що саме скинула поліція з безпілотника, і в цей момент його поранив снайпер у ногу", - повідомив один із членів групи Варужан Аветисян. Поки що невідомо, наскільки важке поранення отримав опозиціонер. Його соратники обіцяють відповідати вогнем, якщо поліція продовжить обстріл будівлі.

Група опозиціонерів захопила будівлю патрульно-постової служби в Єревані 17 липня. Рух "Установчий парламент" вимагає звільнити з-під арешту одного зі своїх лідерів Жірайра Сефіляна, а також відставки президента й уряду. Під час захоплення будівлі один поліцейський був убитий, ще четверо поранені. Крім того, опозиціонери захопили в заручники лікарів, яких вони відпустили наступного дня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram