ГоловнаСвіт

Захист сина Черновецького подав апеляцію на його затримання в Іспанії

Юристи стверджують, що джерелом усіх його фіноперацій були кошти від продажу Правекс-банку.

Захист сина Черновецького подав апеляцію на його затримання в Іспанії
Фото: focus.ua

Юридична компанія Molins&Silva подала апеляційну скаргу на затримання сина екс-мера Києва Леоніда Черновецького Степана в Іспанії.

"На сьогодні наша юридична фірма подала апеляційну скаргу на затримання Степана Черновецького. У матеріалах апеляції ми довели, що джерелом усіх фінансових операцій, здійснюваних паном Черновецьким в Іспанії, були кошти, які були отримані ним від продажу Правекс-банку", - йдеться в повідомленні юркомпанії.

Зазначено, що вказані операції завжди проводилися відповідно до законодавства тих країн, в юрисдикції яких вони здійснювалися.

Степан Черновецький є президентом і власником інвестиційної компанії Chernovetskyi Investment Group (CIG). З моменту свого створення CIG втілила численні інвестиційні проекти в Україні, у Швейцарії, Німеччині, в Ізраїлі, на Кіпрі та в Індії.

"З огляду на це, не може бути жодних сумнівів у тому, що CIG є прозорим, надійним і чесним партнером для сотень компаній і людей в Україні і по всьому світу. Ми робимо все можливе, щоб довести це твердження", - заявляють у Molins&Silva.

Юристи впевнені в тому, що звинувачення проти Степана Черновецького знімуть.

Нагадаємо, 12 липня іспанські ЗМІ повідомили, що правоохоронці затримали за підозрою у відмиванні доходів 11 осіб, серед яких був Степан Черновецький. Леонід Черновецький спростував цю інформацію і заявив, що його син перебуває вдома в Барселоні. Згодом кілька іспанських видань опублікували фото затримання, а 15 липня стало відомо, що Степана Черновецького взяли під варту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram