ГоловнаСвіт

У Північній Кореї видали книжку про "заслуги" Кім Чен Ина в літературі та мистецтві

Книжка має назву "Шановний товариш Кім Чен Ин - заслужений геній в галузі літератури та мистецтва"

У Північній Кореї видали книжку про "заслуги" Кім Чен Ина в літературі та мистецтві
Фото: EPA/UPG

У книжкових магазинах Північної Кореї з'явилася книжка під назвою "Шановний товариш Кім Чен Ин - заслужений геній в галузі літератури і мистецтва".

Про це повідомляє ТАСС.

Цю книжку видано корейським видавництвом соціальних наук, фінансованим Трудовою партією Кореї. Про зміст книжки не повідомляється.

Також серед книжкових новинок у корейських магазинах з'явилися книжки "Битви, зареєстровані в історії" і дослідження "Вторгнення Сполучених Штатів у Корею", що розповідає, відповідно до анотації, "про жахливі злочини, скоєні американською армією проти корейської нації".

За повідомленнями Центрального телеграфного агентства Кореї, великим попитом користується нова книжка "Дієта і здоров'я", видана Національним інститутом охорони здоров'я.

У книжковому інтернет-магазині КНДР велику увагу приділяють працям Кім Ір Сена і Кім Чен Іра в рамках загальнонаціональної кампанії з пропаганди читання революційних книжок двох "великих генералісимусів". Читачам також рекомендують придбати роботу Кім Ір Сена "Про три принципи об'єднання батьківщини", мемуари засновника і "вічного" президента КНДР під назвою "У вирі подій".

У рубриці "Історична література" привертає увагу книжка під назвою "Легенди Пхеньяна". Як наголошується в передмові, в цьому місті розташовані "численні історичні пам'ятки, про які складено таємничі легенди".

Нагадаємо, в травні 2016 року в КНДР уперше за 36 років відбудеться партійний з'їзд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram