ГоловнаСвіт

Макаревич назвав чиновника, який організував цькування музиканта

Перший заступник голови адміністрації Володін організував скасування концертів Макаревича

Макаревич назвав чиновника, який організував цькування музиканта
Фото: echo.msk.ru

Російський музикант Андрій Макаревич звинуватив в організації свого цькування першого заступника голови адміністрації президента РФ В'ячеслава Володіна. Заяву Макаревича цитує "Слон".

"У мене немає жодних письмових доказів, але, наскільки мені відомо, це Володін, що б він не говорив на цю тему. Я не знаю, чим я викликаю у нього таку персональну лють, але чомусь я йому дуже не подобаюся", - сказав музикант.

Макаревич додав, що свої джерела інформації він називати не хоче.

Музикант зазначив, що особисто з Володиним не знайомий. Більш того, особиста зустріч з главою адміністрації президента навряд чи допоможе йому вирішити проблему, оскільки Володін не визнає свою роль в організації цькування.

Нагадаємо, скасування концертів і творчих вечорів Андрія Макаревича почали відбуватися регулярно після того, як у вересні 2014 року музикант виступив з концертами перед жителями міст, звільнених українськими військовими від проросійських сепаратистів, зокрема в Слов'янську і Краматорську. При цьому деякі організатори концертів заявили про значне падіння інтересу слухацької аудиторії до Макаревича, після того, як він виступив з концертами на східній Україні, що, за їхніми словами, призвело до різкого падіння продажів квитків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram