ГоловнаСвіт

Росія змусить кримчан здавати норми фізкультурного-спортивного комплексу "ГТО"

Комплекс "ГТО" охопить все працездатне населення, а також пенсіонерів

Росія змусить кримчан здавати норми фізкультурного-спортивного комплексу "ГТО"
архив
Фото: EPA/UPG

Норми всеросійського фізкультурного-спортивного комплексу "Готов к труду и обороне" в анексованому Росією Криму з 1 вересня 2015 року здаватиме усе працездатне населення півострова.

Про це 7 жовтня на засіданні "Ради міністрів" Криму сказав "заступник міністра спорту" Криму Віталій Романов, повідомляє "Крым.Реалии" з посиланням на прес-службу кримського "уряду".

"Фізична культура і спорт є головною ідеологічною складовою розвитку будь-якого суспільства. З 1 січня 2015 року на території Криму до комплексу "ГТО" залучать усіх учнів, а з 1 вересня 2015-го комплекс охопить усе працездатне населення, а також осіб, віднесених до пенсійного віку", - сказав Романов.

Згідно з ухваленою постановою, під час реалізації заходів щодо поетапного впровадження ГТО, створено координаційну комісію, до якої увійшли представники різних кримських "міністерств".

Нагадаємо, напередодні глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що репресії проти кримських татар Криму перейшли до жорсткішої фази.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram