ГоловнаСвіт

МЗС Британії назвало "повністю неприйнятними" російські танки в Україні

У РФ повідомлення про танки називають вигадкою

МЗС Британії назвало "повністю неприйнятними" російські танки в Україні
Хейг

Міністр закордонних справ Великобританії Вільям Хейг назвав "повністю неприйнятним" входження на суверенну територію України трьох російських танків.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на заяву, поширену британським МЗС.

"Росії необхідно розрядити напруженість. Це означає - забезпечити безпеку кордонів, вивести всі збройні сили і запобігти подальшому насильству у Східній Україні. Я закликаю російське керівництво працювати з президентом Порошенком в цілях відновлення стабільності і відновлення довіри міжнародного співтовариства", - заявив Хейг.

Він також підкреслив, що у Москві повинні зрозуміти, що "міжнародне співтовариство готове ввести додаткові санкції, якщо Москва продовжуватиме провокувати нестабільність і нічого не буде робити, щоб зупинити подальше насильство".

Нагадаємо, про перетин українського кордону танками з Росії повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. У РФ заяви міністра назвали "вигадкою". При цьому бойовики проросійської угруповання "Донецька народна республіка" 12 червня підтвердили отримання трьох танків, але не розповіли про їх походження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram