>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Головний тренер "Барселони" переконаний, що "Шахтар" може створити каталонцям проблеми

"Шахтар" – динамічна та сильна команда.

Головний тренер "Барселони" переконаний, що "Шахтар" може створити каталонцям проблеми
Хаві
Фото: ФК "Барселона"

Головний тренер "Барселони" Хаві напередодні матчу Ліги чемпіонів проти "Шахтаря" розповів про кадрову ситуацію в команді та налаштуванні на чемпіона України, а також тепло відгукнувся про Даріо Срну та колишнього гравця "Барси" Дмитра Чигринського, з яким коучу "блаугранас" довелося свого часу пограти разом.

“Для нас це найважливіша гра, дуже важлива з погляду виходу з групи. Три очки завтра у матчі із "Шахтарем" є ключовими для нашої мети.

Це Ліга чемпіонів – найбільше змагання для клубів, і для нас дуже важливо взяти дев’ять очок із дев’яти. Мені не потрібно нікого відволікати від суботньої гри проти "Реала", тому що Ліга чемпіонів змушує вас зосередитися та переключитися на неї.

Ми зосереджені на завтрашній грі, тому що вона буде непростою. "Шахтар" – динамічна та сильна команда, і я думаю, що вони можуть створити нам проблеми. Ми не можемо втрачати концентрацію”, - цетує Хаві клубна прес-служба.

“Шахтар" перебуває у складній ситуації, некомфортній, далеко від своїх сімей. Якщо говорити тільки про футбол – у них змінився тренер, і тепер у них є Даріо Срна, якого я добре знаю і дуже поважаю. У команді є якісні гравці, нехай, можливо, вони і не дуже відомі, але технічно дуже гарні.

Я згадую Дмитра Чигринського з теплотою. Йому було нелегко адаптуватися, пристосуватися до зміни культури, а також була велика конкуренція всередині компанії. Але як людина вона була чудова”, - відзначив керманич "Барси".

Зазначимо, початок матчу на "Олімпійському стадіоні" – о 19:45 за київським часом. Додамо, що у господарів великі кадрові проблеми - у заявці на цю гру відсутні семеро травмованих гравців на чолі з Робертом Левандовськи, а також дискваліфікований Гаві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram