>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Директор "Шахтаря" - про призначення нового головного тренера

Пушич має повну довіру.

Директор "Шахтаря" - про призначення нового головного тренера
Маріно Пушич і Даріо Срна
Фото: ФК "Шахтар"

Спортивний директор "Шахтаря" Даріо Срна поділився думками про нового наставника команди Маріно Пушича.

За словами хорвата, у 52-річного боснійського фахівця є довіра керівництва і команди.

"По-перше, хочу офіційно сказати, і ви всі вже знаєте, ми підписали нового тренера "Шахтаря". Я дуже радий цьому, адже вважаю, що ми підписали дуже сильного тренера, який у майбутньому покаже чудовий результат.

Він почав сьогодні, вже була теорія. Я з цим тренером уже давно на зв'язку: навіть після минулого матчу з ЛНЗ, коли я був тренером, ми багато обговорювали ту гру. Про завтрашній поєдинок також говорили. Тому, вважаю, ми встигнемо все оформити і завтра наш головний тренер буде на лавці разом зі мною та ще одним помічником.

Завтрашній результат - це наша заслуга всіх разом: програємо чи перемагаємо - ми робимо це все разом, як одна сім'я", - розповів Срна на прес-конференції напередодні матчу групового етапу Ліги чемпіонів проти "Барселони".

"Я не буду говорити про наступного тренера. Я буду говорити про сьогоднішнього тренера, який, я в цьому впевнений, дасть нам те, що потрібно. Ми довго були за нього і врешті-решт його отримали. Він має повну довіру.

У нього є довіра футболістів, що я зрозумів із першої теорії, якою задоволений. Це найголовніше. Треба запустити його роботу, а ми вже будемо відпрацьовувати все це на полі - за наш клуб, за наших уболівальників, за всю Україну", - зазначив хорват.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram