>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коутіньо отримає португальське громадянство, щоб продовжити грати за "Барселону", - ЗМІ

Літня трансферна кампанія каталонців може змусити бразильця змінити громадянство.

Коутіньо отримає португальське громадянство, щоб продовжити грати за "Барселону", - ЗМІ
Филиппе Коутиньо
Фото: EPA/UPG

Бразилець Філіппе Коутіньо найближчим часом може отримати португальське громадянство, повідомляє Marca.

Згідно з регламентом Ла Ліги, за будь-який клуб може одночасно виходити на поле не більш ніж три гравці, які не є громадянами країн Євросоюзу.

На цей момент Барселона має значну латиноамериканську діаспору. Крім аргентинця Ліонеля Мессі і чилійця Луїса Суареса, в заявці каталонського клубу вказані 23-річний колумбієць Йеррі Міна, 22-річний бразилець Марлон Сантос і його 21-річні співвітчизники Малькон і Артур Мело, а також ще один чилієць 31-річний Артуро Відаль.

Відзначимо, трьох останніх "Барселона" придбала цього літа.

І якщо Міна і Марлон Сантос покинуть каталонців цього літа, то латиноамериканців усе одно залишається дуже багато в "Барсі".

І саме Коутіньо може виручити каталонський клуб.

Ідея полягає в тому, щоб надати Філіппе португальське громадянство, тим самим звільнивши одне місце. Дружина бразильця родом із Португалії, а оскільки вони в шлюбі вже більше, ніж два роки, Коутіньо має право отримати португальський паспорт, відзначає видання.

Нагадаємо, екс-півзахисник "Ліверпуля" перейшов у "Барселону" в січні. Сума трансферу становила близько 160 млн євро. Угода розрахована на 5,5 року, а клаусула в контракті становить 400 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram