>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ломаченко назвав Пакьяо "занадто старим" для боксу

Українець став гостем американського шоу "Below the Belt".

Фото: /vringe.com

Чемпіон світу за версією WBA і The Ring в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) став гостем американського шоу "Нижче пояса".

Ведучий шоу - Брендан Шауб, колишній боєць MMA, а нині аналітик і шоумен виклав про це жартівливий твіт: "Ви всі не готові до "Смертельної зброї 8" з Василем Ломаченком та Біг Брауном".

 

У рамках програми Лома відповів на деякі актуальні запитання.

Зокрема, українець повідомив, що не проти поєдинку з Менні Пакьяо, але вважає, що філіппінець занадто старий.

"Бій з Пакьяо в майбутньому? Так, звичайно, чому б і ні. Подивимося. Але зараз він занадто старий для цього спорту".

Нагадаємо, що Пакьяо є першим і, станом на сьогодні, єдиним боксером, який став чемпіоном світу у восьми вагових категоріях.

Торкнувся Ломаченко і теми об'єднавчого бою з чемпіоном світу в середній вазі за версіями WBC і IBF американцем Майкі Гарсією.

"Майкі Гарсія? Я хочу цього поєдинку. Майкі залишився у легкій вазі, зараз він проведе об'єднувальний бій з Робертом Істером. Можливо, в майбутньому, на початку 2019 року наш поєдинок відбудеться. Нам потрібно об'єднати пояси".

Цікаво, що шоу "Нижче пояса" виходить на каналі Showtime, а Василь боксує на каналі ESPN. Канали є конкурентами за мовленням професійного боксу на американському телебаченні, і такий крок може бути початком підготовки до мегафайту Ломаченка та Гарсії, який, найімовірніше, буде транслюватися через систему платного перегляду pay-per-view відразу двома телеканалами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram