>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Селезньов вперше оформив покер

Перше дніпропетровське дербі закінчилося розгромом "Сталі".

Селезньов вперше оформив покер
Фото: fcdnipro.ua

"Дніпро" розгромив дніпродзержинську "Сталь" у першому дніпропетровському дербі в рамках елітного дивізіону.

Перший рік забили футболісти Маркевича вже на 7-й хвилині - воротар Бандура не впорався зі штрафним ударом Руслана Ротаня. Незабаром Чигринський кинув у прорив Матеуса, і той, перегравши голкіпера, закотив м'яч у порожні ворота.

З 33-ї хвилини почався бенефіс Євгена Селезньова. Бандура загрався з м'ячем і дозволив нападнику обікрасти себе. У другому таймі Селезньов відзначився ще тричі. Спочатку він на 46-й хвилині скористався прострілом Матеуса зліва. На 68-й хвилині Селезньов забив з передачі Безуса. А за 10 хвилин Євген реалізував пенальті, призначений за фол проти Бруно Гами.

У підсумку фінальний свисток арбітра зафіксував надупевнену перемогу дніпрян з рахунком 6:0 - історія дніпропетровських дербі між "Дніпром" і "Сталлю" починається з розгрому.

"Якщо чесно, думали, що буде важче. "Сталь" до цього грала непогано, а чому вона так сьогодні зіграла, не можу сказати. У їхні ворота залітало все, що можна, у тому числі і від мене. Можливо, сьогодні були якісь магнітні бурі", - заявив після матчу Селезньов. На питання журналістів, чи забивав він коли-небудь чотири голи за гру, Селезньов відповів, що ні.

У заліку бомбардирів Селезньов впевнено посідає друге місце з 9 голами, але до 16 реалізацій Алекса Тейшейри йому ще дуже далеко.

"Дніпро" після цієї гри перебуває на 3-му місці з 23 очками. У лідерів - "Динамо" і "Шахтаря" - по 28.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram