>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мішечок із грішма "Шахтаря" вже заблукав в Україні, - менеджер "Динамо"

Київський клуб вимагає скасувати "гірчичник" Ярмоленкові

Мішечок із грішма "Шахтаря" вже заблукав в Україні, - менеджер "Динамо"
Фото: shakhtar.com

26 квітня у Львові відбудеться центральний матч Прем'єр-ліги «Шахтар» - «Динамо». Наразі кияни випереджають свого суперника на 5 очок. В «Ель Класіко» Сергій Ребров не зможе задіяти дискваліфікованих Даніло Сілву й Андрія Ярмоленка. «Динамо» розраховує, що Андрій таки візьме участь у матчі – клуб подав апеляцію в КДК ФФУ (рішення ухвалять у четвер), наполягаючи, що арбітр Швецов помилився, показавши Ярмоленку «гірчичник» за симуляцію в грі проти «Волині».

Заступник генерального директора «Динамо» Сергій Мохник заявив, що ФФУ повинна припинити смішити країну і скасувати «дивне» попередження Ярмоленкові:

«Ви повинні розуміти, що два матчі між «Динамо» і «Шахтарем» - це центральні поєдинки всього чемпіонату. Це два матчі, в яких визначається чемпіон країни. І напередодні саме одного із цих матчів, так, знаєте, «випадково» жовті картки отримують саме Даніло Сілва і Ярмоленко - футболісти, які ризикували пропустити матч із «Шахтарем». Просто Швецов... Нехай Колліна подивиться у вічі всієї футбольної спільноти...

Не так давно ми подавали аналогічну апеляцію про дискваліфікацію того-таки Ярмоленка, отриману ним за епізод у матчі проти «Генгама». Нам теж казали, що нічого не вийде. Але точно так само, як і зараз із КДК ФФУ, ми тоді додали в письмовій апеляції відео і пояснення, і нас в УЄФА почули, зменшивши дискваліфікацію. Рано чи пізно почути нас має і українська Федерація. Досить смішити всю країну. Ми ж не ідіоти. Ми теж усе розуміємо.

Дай Бог здоров'я Палкіну (гендиректору «Шахтаря»). Коли тільки мова йде про «Шахтар» - у них завжди все нормально, коли інший клуб - завжди у них виходить усе не так. Їхній мішечок із грошима вже заблукав, подорожуючи Україною. Якщо Палкін вважає нормальним таке стимулювання команд, які грають проти конкурентів, то хотілося б у нього запитати, за якою статтею витрат проходять ці гроші в клубі «Шахтар» і клубах, які ці гроші отримують».

Нагадаємо, раніше Сергій Палкін заявив, що не бачить нічого поганого в тому, що один клуб може стимулювати інші команди в матчах проти своїх опонентів. Зокрема, за повідомленнями ЗМІ, «Шахтар» постійно мотивує суперників «Динамо» (за неофіційною інформацією, йдеться про суму в мільйон доларів). Кияни також не відстають від «гірників». Наприклад, головний тренер донецького «Олімпіка» Роман Санжар заявив, що його підопічних напередодні матчу з «Шахтарем» мотивувало «Динамо», а перед грою з киянами на донеччан виходили представники «Шахтаря». «Олімпіку» не вдалося відібрати очки у грандів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram