>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Баварія" і "Барселона" вийшли у півфінал Ліги чемпіонів

"Баварія" розтрощила "Порту" з рахунком 6:1, а "Барселона" здолала ПСЖ - 2:0.

"Баварія" і "Барселона" вийшли у півфінал Ліги чемпіонів
Фото: EPA/UPG

У Мюнхені (Німеччина) і Барселоні (Іспанія) завершилися матчі у відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в яких "Баварія" розтрощила португальський "Порту" з рахунком 6:1, а "Барселона" здолала французький ПСЖ - 2:0.

Обидві команди виграли за сумою двох матчів, пише УНІАН.

"Баварії" після поразки в Порту з рахунком 1:3 необхідно було обігравати опонента, щонайменше, з рахунком 2:0, а краще - з більшою різницею. Із завданням мінімум мюнхенці впоралися вже до 22-ї хвилини, коли Тіаго Алькантре і Жером Боатенг забили два голи. На 27-й хвилині Роберт Левандовскі довів рахунок до великого, а на 36-й і 40-й - Томас Мюллер і ще раз Левандовскі - до непристойного, 5:0 на користь "Баварії".

У другому таймі гра помітно заспокоїлася і команди обмінялися голами. На 73-й хвилині "Баварія" дозволила відзначитися Джексону Мартінесу, а на 88-й шикарний удар зі штрафного завдав гравець "Баварії" Хабі Алонсо - 6:1.

За сумою двох матчів "Баварія" виграла з рахунком 7:4.

У свою чергу "Барселона" виграла тиждень тому в Парижі 3:1 і вдома діяла набагато спокійніше, вразивши ворота суперника лише двічі. На 14-й і 34-й хвилинах дубль зробив бразилець Неймар.

Загальний рахунок цього протистояння - 5: 1 на користь "Барселони".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram