>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Григорій Суркіс: ми виправили помилку 2012 року

Багаторічний бос українського футболу привітав "колег" з першими демократичними виборами

Григорій Суркіс: ми виправили помилку 2012 року
Фото: lifedon.com.ua

Колишній президент ФФУ, а нині віце-президент УЄФА Григорій Суркіс під час Конгресу Федерації футболу поділився своїми думками про вибори нового президента організації.

"Людям властиво помилятися. Всю непривабливість цього принципу два роки тому відчула наша футбольна сім'я. Помилку цю визнали всі, хто сидів у залі, в тому числі у ЗМІ. І не просто визнали, але й узялися виправити її.

Сподіваюся, ця історія зробить нас усіх мудрішими і навчить відрізняти зерна від полови. Я вдячний усім колегам, хто проявив мужність і волю знайти вихід із глухого кута, в якому опинилася федерація. Ми повинні привітати панів Грисьо та Коломойського, переможених немає - це перші демократичні і прозорі вибори в Україні", - заявив Григорій Михайлович.

Нагадаємо, сьогодні новим президентом ФФУ обрано Андрій Павелко.

Додамо, у 2012 році Григорія Суркіса на посаді глави ФФУ замінив Анатолій Коньков, якого прийнято вважати ставлеником "донецьких". При цьому кілька соратників Суркіса взяли участь у "перевороті" дворічної давності.

Зазначимо, Григорій Суркіс тричі обирався на пост президента ФФУ і очолював організацію в період з 2000 по 2012 роки. Таким чином, виходить Григорій Михайлович перемагав на виборах нечесно?

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram