>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" зіграє з англійським середняком в 1/8 фіналу ЛЄ

"Дніпру" дістався чемпіон Нідерландів

"Динамо" зіграє з англійським середняком в 1/8 фіналу ЛЄ
Фото: коллаж LB.ua

Сьогодні у Ньйоні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи. Україна на цій стадії турніру представлена "Динамо" і "Дніпром".

Нагадаємо, УЄФА скасував посів команд. Також суперники з однієї країни зможуть грати один проти одного. Проте УЄФА розвів українські та російські команди ("Зеніт" і московське "Динамо").

Київське "Динамо" зіграє з "Евертоном". Перший матч відбудеться в Англії.

Зазначимо, "Іриски" в 1/16 фіналу ЛЄ розгромили "Янг Бойз" - 4:1, 3:1. Проте в цілому "Евертон" цього сезону виступає ні добре, ні погано. Хоча минулого сезону команда Мартінеса демонструвала досить цікавий атакувальний футбол і ледь не дісталася Ліги чемпіонів. Але в цьому чемпіонаті "Іриски" виглядають блідо. Насамперед, у нападі - від торішньої хвацької атакувальної гри не залишилося і сліду. Команда у 26-х іграх набрала 28 очок і посідає 12-те місце (різниця м'ячів - 33:37). Кращим бомбардиром команди є шотландець Нейсміт, на рахунку якого 7 голів. Також варто відзначити воротаря Ховарда, захисників Бейнса і Ягелку, півзахисника Міральяса і нападника Лукаку.

"Дніпро" у свою чергу зіграє з "Аяксом" (перший матч в Україні). В 1/16 фіналу вихованці Франка де Бура переграли "Легію" - 1:0, 3:0.

Матчі цієї стадії відбудуться 12 і 19 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram