>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Дебютант "Динамо": коли покликав Ребров, одягнув футболку задом наперед

Наставник киян продовжує створювати українське "Динамо"

Дебютант "Динамо": коли покликав Ребров, одягнув футболку задом наперед
Фото: fcdynamo.kiev.ua

У четвер київське «Динамо», показавши хороший футбол, перемогло «Генгам» і пробилося в 1/8 фіналу Ліги Європи. У середині другого тайму Сергій Ребров випустив на поле Євгена Чумака. Для 19-річного футболіста це був дебют у складі киян. Після матчу півзахисник зізнався, що перед виходом на поле хвилювався:

«Відчуття від дебюту найприємніші! Коли дізнався, що потраплю в заявку на гру, цілий день переживав, було важко морально. Вранці, годині о 10-й, Сергій Федоров зайшов до кімнати і сказав, що я потрапив у заявочний аркуш на гру. Я одразу ж зателефонував батькам, порадував їх. Вони почали мене заспокоювати, але я відповів, що я є живою людиною, мені лише 19, і природно, я не можу не переживати.

Я був весь у грі, дуже хотів вийти на поле, і чекав, коли Сергій Ребров мене покличе. А коли це сталося, випадково одягнув футболку задом наперед. Хлопці сказали: «Спокійно, зроби вдих-видих». У першому таймі команда грала дуже добре, «Генгам» майже нічого не створив біля наших воріт. Після перерви потрібно було грати спокійно, але вони забили м'яч - це трохи ускладнило нам завдання. Після того, як вийшов на поле і зробив пару кроків, хвилювання минула, нервозність зникла. На полі мені всі підказували, не кричали, дуже сподобалося ставлення хлопців.

Як зіграти при повному стадіоні? Скажу чесно, це було моєю мрією. Ще навіть повністю не усвідомив, що сталося. Сергій Ребров подякував, та й усі хлопці привітали з дебютом, потиснули руку, підійшов президент клубу Ігор Суркіс, похвалив».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram