>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: моя мрія - створити сильне українське "Динамо"

Цього сезону Ігор Михайлович буде радий будь-якому трофею

Суркіс: моя мрія - створити сильне українське "Динамо"
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів про свою мрію створити сильну команду, в якій керуватимуть українці, а не легіонери:

"Я дуже задоволений, що Сергію Станіславовичу Реброву вдалося вибудувати вертикаль від дитячої футбольної школи до першої команди. Я завжди говорив, і говоритиму: якщо за нашу команду не будуть більшою мірою (а без легіонерів ми не обійдемося) грати наші хлопці-українці, то нічого нас не чекає в перспективі, розуміючи, що ця команда значить для вболівальників, в цілому для країни. Так, ми можемо на якийсь певний період обмежитися гарними легіонерами, але кістяк мусять складати молоді українські хлопці, такі як Ярмоленко, якого ми свого часу забрали з Чернігова, як Гармаш, на якого ми свого часу звернули увагу. Ось це на сьогоднішній день основне завдання і філософія клубу - український тренер і українська команда. Природно, з сильними легіонерами. Але прерогативу треба віддавати українським хлопцям. Ось це моя мрія - створити таку команду.

Завдання на Лігу Європи? Дасть Бог, пройдемо "Генгам", тоді будемо ставити завдання залежно від жеребкування. Можливо, так поетапно ми всі прийдемо до тієї мети, над якою ми працюємо, - виграти європейський кубок. Ми ж не працюємо тільки для того, щоб один матч виграти, один програти. Природно, мета всього клубу - виграти щось суттєве. Сьогодні стоїть завдання виграти золоті медалі чемпіонату, Кубок країни і якнайдалі пройти у Лізі Європи. А вже у міру того, як ми будемо проходити турнірну дистанцію в Лізі Європи, ми ставитимемо подальші завдання".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram