>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Челсі" відбився від атак "МанСіті"

У першому колі команди також зіграли внічию

"Челсі" відбився від атак "МанСіті"
Фото: EPA/UPG

У суботу в Англії відбулася битва претендентів на чемпіонство. Лідер "золотої гонки" "Челсі" приймав на своєму полі "МанСіті", який відставав від "Синіх" на 5 очок. Зустріч лідерів вийшла скупою на моменти. Лондонці, що грали без Сеска і Кости, прогнозовано віддали ініціативу супернику. "Городяни", отримавши м'яч, особливо вперед не рвалися, побоюючись проґавити контратаку. У результаті в першому таймі МС створили два гарних моменти, але першим вдалося відзначитися господарям. Гол на свій рахунок записав француз Ремі, який замінив у стартовому складі Косту. На останній хвилині тайму Давід Сільва зрівняв рахунок. Другий тайм пройшов з перевагою "Сіті", але голів забито не було.

"Ліверпуль" на своєму полі на класі переграв "Вест Хем". Один гол на свій рахунок записав Старрідж, який щойно повернувся у футбол після тривалої відсутності. "МанЮнайтед" легко розібрався з аутсайдером АПЛ "Лестером" - 3:1.

Турнірне становище: 1. "Челсі" - 53 (23 гри), 2. МС - 48 (23), 3. МЮ - 43 (23), 4. Саутгемптон - 42 (22), 5. "Тоттенхем" - 40 (23), 6. "Арсенал" - 39 (22), 7. "Ліверпуль" - 38 (22).

"Челсі" — "Манчестер Сіті" 1:1

Голи: Ремі, 41 — Сілва, 45

"Ліверпуль" – "Вест Хем" 2:0

Голи: Стерлінг, 51, Старрідж, 80

"Манчестер Юнайтед" — "Лестер" 3:1

Голи: Ван Персі, 27, Фалькао, 32, Морган, 44 (у свої ворота) — Василевські, 80

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram