>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Хацкевич: не буде прогресу - залишу Білорусь

Ребров не затримував колегу в Києві

Хацкевич: не буде прогресу - залишу Білорусь
Фото: football.by

У четвер Олександра Хацкевича призначили головним тренером збірної Білорусі. Контракт із фахівцем, який восени працював із «Динамо-2», уклали на три роки. Про це новоспечений керманич Білорусі заявив на своїй першій прес-конференції в Мінську.

«Про терміни угоди можу сказати: контракт підписано до листопада 2017 року. Але будуть прописані деякі додаткові умови. Якщо я побачу, що не даю собі ради з роботою, то з мого боку претензій за контрактними зобов'язаннями не буде. Якщо не буде прогресу в грі збірної, то триматися за це місце я не буду.

Завдання? Що вищі, то краще. Шансів на кваліфікацію мало, але кожна гра буде розглядатися з перспективою на наступний цикл. Найголовніше, щоб збірна прогресувала. Важливо стабілізувати гру, щоб команда знала, як вона буде грати і що від неї вимагають. У Мінську буду проводити багато часу, хоча сім'я залишиться в Києві.

Робота в київському «Динамо»? Зрозуміло, що я мусив повідомити головного тренера київського «Динамо» Сергія Реброва. Він сказав, що якщо відбудеться призначення, то він буде тільки радий», - цитує Хацкевича білоруська федерація футболу.

Нагадаємо, збірна Білорусі, яка грає в одній відбірній групі з Україною, провалила старт відбору на Євро-2016. Підопічні Кондратьєва та Зигмантовича (керував командою в матчі проти Іспанії) набрали лише 1 очко в 4 іграх.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram