>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шовковський: з Ребровим можу посперечатися, але тільки один на один

СаШо дотримується субординації

Шовковський: з Ребровим можу посперечатися, але тільки один на один
Фото: fcdynamo.kiev.ua

На прес-конференції, присвяченій відкриттю Парафан-клубу "Динамо" Олександр Шовковський розповів про взаємини із Сергієм Ребровим:

"Ми знаємо один одного дуже давно, знаємо вимоги сучасного футболу. Сергій Станіславович дивиться на футбол по-іншому, вже не як гравець. Зізнаюся, і в мене буває таке. Але існує градація, певні моменти, яких я не маю права торкатися у присутності когось із гравців. Сам на сам, коли нікого немає, ми можемо розмовляти на будь-яку тему, сперечатися, навіть побитися - слава Богу, до цього ніколи справа не доходить. Але я, як гравець і капітан команди, не можу ставити репутацію Сергія Станіславовича вище за інтереси команди, навіть якщо він абсолютно неправий.

Часто проблеми з гравцями виникають через їхні особисті амбіції. Є такий гравець - Маріо Балотеллі. Він дуже талановитий футболіст, але не затримувався у жодній команді саме через свою поведінку. Я вдячний своєму першому тренеру, який свого часу акцентував увагу на навчанні, і я не закінчив школу із золотою медаллю тільки через недостатньо гарну поведінку. Але це моя історія. Кожен гравець має розуміти, що інтереси команди на першому місці, і особисті інтереси треба підпорядкувати їм. Тільки тоді буде його особисте зростання, зростання команди, а команди, які показують гарні результати, завжди привертають увагу фахівців, тренерів і агентів. А щодо наших стосунків із Ребровим, то вони є двох видів - під час роботи і після неї. І одне з іншим не перетинається ніколи".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram