>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шовковський: якщо твоя чаша порожня, ти рухаєшся і ростеш

СаШо уважно стежить за роботою своїх колег

Шовковський: якщо твоя чаша порожня, ти рухаєшся і ростеш
Фото: fcdynamo.kiev.ua

39-річний Олександр Шовковський ще не знає, коли повісить рукавички на цвях:

«В принципі, цей збір особливо нічим не відрізняється від попередніх. Йде робота, всі чудово розуміють наскільки важливо правильно підійти до запропонованого тренувальному процесу і виконувати всі рекомендації. Щоб не втрачати воротарські якості, слід виконувати роботу на граничній швидкості і з максимальною віддачею. Інша річ, можна зменшувати кількість повторень. Але це вже інше питання.

Для того щоб на рівних конкурувати, я повинен не поступатися партнерам ні в швидкісних якостях, ні у витривалості, ні в чомусь іншому.

Я стежу за всіма діями і своїх партнерів по команді, та інших воротарів. Якщо якісь моменти мені подобаються, намагаюся застосовувати їх у своїй роботі. Ніколи не зациклююсь і не закриваюсь, ніби я знаю більше за всіх. Як кажуть, рухатися і рости можна тільки, коли твоя чаша порожня.

Рибка? Він з нами тренується вже майже півроку. У Саші зараз безмежна мотивація і величезне бажання грати. Мені це видно.

Чи заверршу я влітку кар'єру? Все може бути. Зараз однозначно і конкретно нічого не можу говорити. Рішення буду приймати після закінчення сезону, порадившись з головним тренером".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram