>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" у неділю проведе спаринг

Імовірно, кияни зіграють зі своїм молодіжним складом

"Динамо" у неділю проведе спаринг
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Сергій Ребров після матчу з "Карпатами" (0:0) дав своїм вихованцям чотири дні вихідних. Однак у міні-відпустку пішли не всі: більшість "динамівців" роз'їхалася по своїх національних збірних. У п'ятницю футболісти-"незбірники" зберуться на базі команди у Конча-Заспі і почнуть підготовку до матчу проти запорізького "Металурга". Тренер команди Сергій Федоров розповів про деталі підготовки команди:

"Футболістам до п'ятниці дали вихідні. Кожен їх проводить на свій розсуд, деякі хлопці приїжджають у Конча-Заспу і проводять у тренажерному залі індивідуальні заняття. У п'ятницю у нас заплановано заїзд на базу і перше тренування.

У суботу будуть два заняття, можливо, для комплекту проведемо їх спільно з молодіжним складом, або залучимо з нього кількох гравців. А в неділю плануємо провести контрольний матч. Чи буде це двостороння гра з молодіжною командою, чи підберемо іншого суперника, вирішимо ближче до матчу. За індивідуальною програмою з тренером із фізпідготовки у ці дні займаються Дьюмерсі Мбокані і Бетао, який зараз на перегляді. Наскільки мені відомо, скориставшись паузою, на кілька днів до Бразилії поїхав Данило Сілва.

Наступного тижня у нас заплановано щоденні тренування".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram