>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" вдев'ятьох втратило очки в матчі з "Карпатами"

Кияни одним махом ледь не позбулися відразу трьох гравців

"Динамо" вдев'ятьох втратило очки в матчі з "Карпатами"
Фото: ФК "Динамо"

Підопічні Сергія Реброва не змогли скористатися обопільною втратою очок "Шахтарем" і "Дніпром", які у Львові зіграли в нульову нічию. Кияни на "Олімпійському" також не змогли розпечатати ворота свого суперника - "Карпат".

"Динамівці" створили не так багато моментів біля воріт Мисака, а в тих випадках, коли м'яч міг залетіти у ворота, виручав голкіпер гостей. А на 69-й хвилині стався ключовий момент у матчі. У верховій боротьбі зіткнулися відразу троє гравців "Динамо": Кравець, Бурда і Віда.

Бурда заробив розсічення голови, а Кравець через проблеми з оком не зміг продовжити матч. Так "Динамо" залишилося в меншості, адже Сергій Ребров, посилюючи гру, встиг використати всі заміни.

"Карпати" навіть вичавили із себе одну гольову атаку, але Драгович після удару Пучковського виніс м'яч. Після цього Мисак примудрився заробити попередження за затягування часу. А на 87-й хвилині червону картку заробив Сергій Сидорчук. Так "Динамо" залишилося удев'ятьох.

Втім, "Карпати" не поспішали вперед, а "Динамо" навіть примудрилося заробити небезпечний штрафний. Але удар Ярмоленка вийшов відверто невдалим. У підсумку - 0:0. "Динамівці" змарнували можливість відірватися від "Дніпра" на три очки, а від "Шахтаря" - відразу на сім.

"Карпати" завдяки цій нічиїй "вийшли в нуль" у турнірній таблиці. Нагадаємо, з львів'ян цього сезону

зняли вже 9 очок.

Становище лідерів після 12-го туру: "Динамо" - 27 очок, "Дніпро" - 26, "Шахтар" - 22, "Зоря" - 18, "Металіст" - 16.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram