>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" і "Дніпро" зіграли на користь "Динамо"

Нічия в протистоянні конкурентів - на руку команді Реброва

"Шахтар" і "Дніпро" зіграли на користь "Динамо"
Фото: http://shakhtar.com

У Львові в центральному матчі 12-го туру Прем'єр-ліги зустрілися "Шахтар" і "Дніпро". У першому таймі ігровою ініціативою володіли "гірники", але до гострих моментів справа практично не доходила. "Дніпро", який грав на контратаках, до воріт Пятова добирався рідко. Наприкінці першої половини матчу Калинич ліктем у боротьбі за м'яч вдарив Степаненка. Тарас гру продовжити не зумів. Арбітр зустрічі Анатолій Абдула цей момент залишив без уваги.

У другому таймі "Шахтар" продовжував тиснути (хороші моменти упустили Ракицький, Тейшейра і Тайсон). "Дніпро" відповідав досить гострими контратаками. Так, удар Коноплянки прийняла на себе перекладина, "постріл" Шахова заблокував Фернандо.

На 86-й хвилині Абдула за грубий фол проти Бернарда видалив (пряма червона картка) Бартуловича. Але "Шахтар" скористатися чисельною перевагою не зумів. Хоча момент у господарів мався - на 90-й хвилині Тейшейра не реалізував вихід один на один.

Таким чином, "Дніпро" в 11-і іграх набрав 26 пунктів, у "Шахтаря" - 22 очки. У "Динамо" в активі 26 балів, але на гру менше, ніж у конкурентів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram