>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: "Шахтар" розуміє, що нас відпускати не можна

У неділю у Львові буде захоплива гра

Маркевич: "Шахтар" розуміє, що нас відпускати не можна
Фото: ФК "Днепр"

У четвер "Дніпро" мінімально переміг у Баку "Карабах". Після матчу наставник української команди Мирон Маркевич зазначив, що грати в Баку приємніше, ніж у Києві на порожньому стадіоні:

"Я і після першої гри говорив, що "Карабах" мені сподобався. Команда організована, і обіграти її непросто. Вони це довели своєю грою. У Лізі чемпіонів їм не вистачило зовсім трохи, і в Лізі Європи. Просто ми сьогодні сильніше зіграли, ніж у Києві. Була напружена гра всі 90 хвилин. Мені команда і сьогодні сподобалася.

"Карабах" грає в Баку, і сидить 35 тисяч глядачів - хіба це погано? Я говорив про те, що коли команда виходить до такої аудиторії, буде зовсім інший настрій, розумієте? Нам, на жаль, не дозволили грати в Дніпропетровську. Хоча б у Львові могли зіграти. Там би був повний стадіон. Коли виходиш на "Олімпійський", який вміщує 70 тисяч, а там сидить 3000 - це не футбол, а товариські ігри. А коли вболівальників Азербайджану в Києві більше, ніж наших, про що говорити?

Недільний матч проти "Шахтаря"? Гра буде непростою. І "Шахтар" чудово розуміє, що нас відпускати не можна, і ми розуміємо, що не можна програвати. Буде цікавий матч. Сподіваюся, ми покажемо гарну гру".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram