>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ковальов: ламатиму і гнутиму Хопкінса на рингу

Росіянин хоче відправити 49-річного чемпіона на пенсію

Ковальов: ламатиму і гнутиму Хопкінса на рингу
Бернард Хопкинс уходить на покой не собирается
Фото: gorodokboxing.com

8 листопада в Атлантік-Сіті (США) відбудеться бою між чемпіоном світу в напівважкій вазі за версіями WBA і IBF 49-річним американцем Бернардом Хопкінсом і чемпіоном WBO 31-річним росіянином Сергієм Ковальовим.

Російський боксер впевнений, що йому вдасться перемогти:

"Хопкінс - віковий боєць, але він досі залишається небезпечним. Бернард строго дотримується режиму, харчування, він дисциплінований. Крім усього цього, американець приймає спеціальні медикаменти. Всі розуміють, що люди не боксують у 49 років, спираючись тільки на своє здоров'я. Але, повторюю, він сильний, незважаючи на свій вік. Люди, які вважають його пенсіонером, сильно помиляються. На його боці величезний досвід, який переважує негативні чинники, пов'язані з віком. За плечима Хопкінса поєдинки із серйозними суперниками. На мій погляд, всі його поразки були досить суперечливими. Зрештою, цього боксера ще не нокаутували. Це говорить вже про багато що.

Певного плану на бій у мене немає. У мене одна тактика - виходити і ламати, гнути свою лінію в атакувальній манері. Мені треба бути готовим працювати на контратаках. Готовий до будь-яких варіантів, запропонованим суперником: Хопкінс буде або бігати, або контратакувати. Глядачів чекає цікавий бокс, справжня битва. Ні я, ні Бернард не будемо віддавати один одному ініціативу.

Зазначимо, що в андеркарті цього бою свій поєдинок проведе наш В'ячеслав Глазков. Суперником українця стане американець Дарнелл Вілсон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram