>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: після видалення Драговича подумалося, щоб ще раптом не програли

Підопічні Реброва продемонстрували характер

Суркіс: після видалення Драговича подумалося, щоб ще раптом не програли
Фото: fcdynamo.kiev.ua

У четвер «Динамо» у складній грі перемогло «Ольборг» і вийшло на перше місце у своїй лігоєвропейській групі. Після матчу Ігор Суркіс зізнався, що у другому таймі (після видалення Драговича) думав уже про те, аби його команда не програла.

«Після видалення подумалося, що хоч би не програти, щоб була можливість продовжувати боротьбу. Хлопці - молодці, витримали, забили м'яч й утримали перевагу. Потім забили ще другий м'яч. Такі ігри вириваються саме на характері. Не можна сказати, що команда провалила перший тайм. Але вдома, напевно, потрібно грати агресивніше. Саме цього я очікував від команди. У другому таймі були моменти в Ярмоленка і Кравця. У принципі, могли і виграти, і програти. Команда продемонструвала характер, чого не було раніше.

Не загадуймо наперед, але я сподіваюся, що «Динамо» вийде в плей-оф Ліги Європи. Сьогодні ми перемогли і повернули собі перше місце. Для нас психологічно важливо вийти з групи з першого місця. Як «сіяна», команда перший матч гратиме в лютому на виїзді, з командою не з Ліги чемпіонів. У футболі навіть дрібниці мають значення», - розповів Ігор Михайлович у післяматчевому інтерв'ю каналу «Футбол 1».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram