>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Львів'янин заплатить 600 гривень штрафу за фаєр на матчі "Шахтар" - "Порту"

А от від УЄФА "подарунків" очікувати не варто

Львів'янин заплатить 600 гривень штрафу за фаєр на матчі "Шахтар" - "Порту"
Фото: Дмитрий Неймырок/most-kharkov.info

Футбольний фанат, який запалив фаєр на матчі ЛЧ «Шахтар» - «Порту», оштрафований на 595 гривень. Таке рішення виніс районний суд Львова.

ГУМВС України у Львівській області повідомляє - 22-річний львів'янин свою провину частково визнав. Фанат пояснив, що на матч «Шахтар» - «Порту» він прийшов разом зі своєю дівчиною. Квитки придбав у сектор 24А, проте під час матчу перейшов у сектор 9А, де вболівали його знайомі фанати. Там від одного знайомого вболівальника він отримав фаєр і запалив його. Однак на футбольне поле не кидав, а просто передав по рядах. За словами фана, він знав, що своїми діями порушує правила поведінки на стадіоні, але йому сказали, що це лише шоу і жодних порушень громадського порядку фанати не планують.

Нагадаємо, матч «Шахтар» - «Порту» відбувся 30 вересня на «Арені Львів». Наприкінці гри рефері змушений був перервати гру на 5 хвилин - фанати запалили фаєри, а один із них кинули на поле. Після матчу львівські ультрас заявили, що це була провокація і вони до цього інциденту не причетні.

Додамо, що УЄФА вже відкрив дисциплінарну справу. Не виключено, що «Арену Львів» дискваліфікують. На додачу, на матчі збірних України та Македонії, який також пройшов у Львові, ультрас знову відзначилися.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram