>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Суркіс: мені сподобалася гра, і хлопці це дуже добре відчують у преміальній формі

Сергій Ребров на правильному шляху

Суркіс: мені сподобалася гра, і хлопці це дуже добре відчують у преміальній формі
Фото: fcdynamo.kiev.ua

У неділю "Динамо", показавши ефективний футбол, розгромило "Дніпро" (3:0) і вийшло на перше місце в УПЛ. Після матчу Ігор Суркіс в ефірі програми "ПроФутбол" (канал 2+2) зазначив, що команду все ще необхідно будувати:

"Це була одна з ігор, за перемогу в якій дають ті самі три очки. Вважаю, нашій команді вдалося добре підготуватися, ми гідно виглядали, використовували моменти, які у нас були і, як результат, перемогли.

Як говорив до цього матчу, так і повторю знову: команда на правильному шляху, але потрібно далі її будувати, щоб у Європі не було таких поразок, як від Ольборга. Тож ми, звичайно, порадіємо перемозі над "Дніпром", але вже завтра працюватимемо далі - тільки з таким підходом можна розраховувати на результат.

Наразі можу сказати, що мені дуже сподобалася і сама гра з "Дніпром", і те, як діяли в ній наші футболісти. І хлопці це дуже добре відчують у преміальній формі.

Але в футболі не можна розслаблятися, завжди треба бути сконцентрованим - з першого і до останнього туру. Можна обіграти "Дніпро", а потім втратити очки в матчі з середняком або аутсайдером, як це було, наприклад, з "Олімпіком".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram