>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Маркевич: хочу поговорити з Коломойським - "Дніпро" необхідно оновити

Для боротьби за чемпіонство Миронові Богдановичу необхідне посилення

Маркевич: хочу поговорити з Коломойським - "Дніпро" необхідно оновити
Фото: ФК "Днепр"

У неділю «Дніпро» на своєму полі програв «Динамо» (0:3) і опустився на 2 сходинку в турнірній таблиці. Після матчу Мирон Маркевич поскаржився на відсутність плеймейкера і швидкісних футболістів:

«Я очікував іншого результату та ігри. Але що поробиш, ми програли. Не можу сказати, що «Динамо» мало багато моментів - використовувало наші помилки, а ми, на жаль, ні. Потрібно серйозно зараз працювати над комплектацією. Є люди, які знають, що йдуть взимку, і грають відповідно. Тож потрібно серйозно думати про те, щоб оновлювати «Дніпро». Хто хоче йти - нехай іде, але на їхнє місце повинні прийти інші футболісти. Сподіваюся, що президент зі мною зустрінеться - потрібно поговорити на цю тему.

Щоб грати з такими серйозними командами, потрібно мати склад. Якщо взяти торішній склад, Джуліано був фігурою для «Дніпра», був плеймейкером. Матеус - серйозна фігура, Коноплянка теж. Шкода, хлопець після операції - не той Коноплянка, і ми це бачимо. Виходить, три футболісти, які визначали обличчя «Дніпра». Найбільша проблема - відсутність плеймейкера, який може грати на місці, де грав Джуліано. І ми всі про це знаємо в клубі. Ну а 0:3... Вважаю, це не за грою. «Динамо» більше моментів-то й не мало. Забило зі стандарту, наприкінці впіймало нас на контратаці, коли всі вже побігли забивати. Є багато складових, і потрібно думати про майбутнє. Мені хотілося б зазирнути вже трохи далі, а для цього потрібно серйозно попрацювати на трансферному ринку. Це однозначно.

До того ж ми не маємо швидкості. Я назвав Матеуса, Коноплянку, Джуліано - це швидкі гравці. Креативу зараз, як такого, немає. Стринич йде - він так і грає.

Що далі? Будемо грати. Отже, буде грати Політило, ще хтось. «Дніпро» ж повинен грати. Але те, чого ви хочете, я зробити не можу. Якби був Хав'єр чи ще хтось, була б інша гра сьогодні. Я не зациклююся, але повинен бути така людина».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram