>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" уперше в історії програв донецькому "Металургу" в чемпіонаті

Поставивши на перемогу "сталеварів", можна було непогано заробити

"Шахтар" уперше в історії програв донецькому "Металургу" в чемпіонаті
Фото: ФК "Металлург" (Донецк)

Донецький "Металург" здобув історичну перемогу. Вперше у своїй історії "сталевари" обіграли "Шахтар" у матчі чемпіонату. Зауважимо, між собою донецькі команди провели 34 поєдинки в чемпіонаті, в яких "гірники" здобули 31 перемогу. Ще три матчі завершилися внічию. Додамо, що букмекери на перемогу "Металурга" приймали ставки з коефіцієнтом 13,0!!!

Головні події у матчі розгорнулися в другому таймі. До перерви ініціативою володіли "гірники", але до реальних моментів біля воріт Бандури справа практично не доходила. Хіба що в Адріано було кілька вдалих моментів, але форвард схибив.

У другому таймі "Шахтар" продовжував неспішно атакувати, періодично примушуючи Бандуру нервувати. На 72-й хвилині вдарив грім. Морозюк, залишившись без опіки, з меж штрафного розстріляв П'ятова - 1:0. На 75-й хвилині "Металург" забив другий м'яч. Лазич, вийшовши один на один, переграв П'ятова. На 82-й хвилині Срна класним ударом з лінії штрафного відіграв один м'яч. Але на більше "гірників" не вистачило.

Таким чином, в активі "гірників" залишилося 21 очко. У "Дніпра" на 4 пункти більше, у "Динамо" - на 2. В неділю ці команди зіграють між собою.

Нагадаємо, раніше "Шахтар" уперше за 20 років програв "Зорі". І ось нова "історична" поразка.

"Металург" Д - "Шахтар" 2:1

Голи: Морозюк, 72, Лазич, 75 – Срна, 82

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram