>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Депутати Держдуми викликають Капелло на розмову

Італійцеві знову доведеться виправдовуватися

Депутати Держдуми викликають Капелло на розмову
Фото: chelsearus.com

Головного тренера збірної Росії Фабіо Капелло запрошено на парламентські слухання в Держдуму, де обговорюватимуть підготовку команди до чемпіонату світу з футболу 2018 року.

«Я запросив Капелло обговорити підготовку збірної Росії до чемпіонату світу. Чи буде Фабіо на засіданні, поки що сказати не можу. Наскільки мені відомо, зараз він виїхав із Москви і повинен повернутися наприкінці тижня.

Точного списку спікерів ще немає. Запланована участь міністра спорту Віталія Мутка, президента РФС Миколи Толстих, керівників регіонів, які приймуть чемпіонат світу, а також представників оргкомітету Росія-2018», - повідомив голова комітету Держдуми з фізичної культури і спорту Ігор Ананський.

Нагадаємо, збірна Росії під керівництвом Капелло не дуже вдало стартувала у відборі на Євро-2016, зігравши внічию в Москві з Молдовою. Як підсумок, дон Фабіо зазнав принизливої критики в Росії.

Після провалу на ЧС-2014 Капелло також кликали в Думу звітувати, але міністр спорту РФ Віталій Мутко взяв італійця під свій «захист» - і запал депутатів поступово згас.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram