>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Контракт Ковальця з ФФУ завершується у грудні

У "молодіжки" буде новий тренер?

Контракт Ковальця з ФФУ завершується у грудні
Фото: isport.ua

Молодіжна збірна України не змогла дістатися фінальної частини Євро-2015. У групі команда Ковальця посіла 2 місце, поступившись Хорватії. А в плей-оф нашу команду розбила Німеччина - 0:3, 0:2.

Наступного року у нас вже буде інша "молодіжка" - більшість гравців цієї збірної за віком вибувають із команди. Не виключено, що у збірної буде новий тренер - контракт Ковальця з ФФУ закінчується 1 грудня. Про це повідомив сам тренер:

"Можу сказати, що період, проведений нашим тренерським штабом з командою, з професійної точки зору був насиченим і цікавим. Виступи на міжнародному рівні дали мені і моїм помічникам неоціненний досвід. До того ж це було престижно і почесно. Ми відчували гордість за роботу, яку робимо. За неповні два роки ми переглянули 72 футболістів. Хочу сказати, що в такій футбольній країні, як Італія, 80 гравців дивляться лише за рік.

Зрозуміло, було сумно. Але в житті все циклічно, і до цього ми ставимося по-філософськи. Сподіваємося, час, проведений у молодіжній команді, пішов футболістам на користь і збагатив досвідом. Їх чекає щасливе майбутнє у своїх клубах і перспектива у національній збірній. Ми ж, тренери, рухаємося далі.

У нашого тренерського штабу, до якого входять також Олег Ратій, В'ячеслав Нівінський, Ігор Кутєпов та В'ячеслав Мавров, термін дії контракту закінчується 1 грудня. Якою буде наша доля, швидше за все, стане відомо на засіданні виконкому національної федерації футболу. А до цього молодіжна збірна має зібратися у так звану дату ФІФА - в листопаді. Тож поговоримо з керівництвом ФФУ, щоб формувати нову молодіжку".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram