>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Кучук відсудив у "Локо" майже 2 млн євро

Тренер вимагав 4,8 млн

Кучук відсудив у "Локо" майже 2 млн євро
Фото: www.sport-express.ua

Сьогодні у Москві відбулося засідання палати РФС з вирішення суперечок, на якому розглядалася скарга Леоніда Кучука на "Локомотив". За підсумками засідання РФС визнав розірвання контракту з білоруським фахівцем в односторонньому порядку необґрунтованим. Також столичний клуб зобов'язаний виплатити компенсацію Кучуку у розмірі 1,8 мільйона євро.

Нагадаємо, що усунений від роботи і згодом звільнений клубом з поста головного тренера фахівець хотів отримати від "Локомотива" компенсацію за дострокове розірвання контракту у розмірі 4 мільйонів 861 тисячі євро.

Нагадаємо, Кучук очолив "Локо" влітку 2013 року. Під його керівництвом "залізничники" зробили прорив, фінішувавши на третьому місці (кращий результат за останні 10 років). Проте в новому сезоні "Локо" не вражає. Команда ганебно вилетіла з ЛЄ, програвши вдома кіпрському "Аполлону" - 1:4. У чемпіонаті Росії команда загрузла всередині турнірної таблиці (в суботу "Локо" вдома не зумів обіграти "Мордовію", яку очолює давній недруг Смородської - Юрій Сьомін). У російських ЗМІ повідомляється, що кілька гравців "плавлять" Кучука за вказівкою згори: нібито в керівництві "Локо" є люди, яким потрібен "ручний" тренер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram